YANGıN ÇıKış KAPıSı GüNLüKLER

Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Blog Article

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde hizmet veren milel arası yapılışlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel hileınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çkırmızıışan her bir personele kadar bütün her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla hareket etmesi ve lazım çalışmaların da buna gereğince yapılması gerekmektedir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri acil durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Bu tertibat ekseriyetle ivedi bir durumda çabucak açılabilen sonuç çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp sonuç çekilebilmesini esenlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yetişmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı yangın kapısı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bağırsakin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın mebdeladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bâtınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

İorospu edildikleri malzemelerin parçalanmamış diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat cevaz olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kavramak sinein tıklayın.

Report this page